Treceți la conținutul principal

Genti de firma pentru mamici chic

Cine spune ca mamicile nu pot fi chic? Exista o multime de genti pe care le poti purta cand iesi cu bebelusul la o plimbare si care arata minunat. Iti oferim cateva sfaturi pentru a alege geanta potrivita pentru tine.


1. Dimensiunea conteaza. Mamicile trebuie sa fie intotdeauna pregatite, de aceea au in geanta lucruri pe care nici nu te-ai gandi ca le poti folosi, dar nu se stie niciodata :). Alege o geanta suficient de incapatoare, daca copilul tau are intre 0-5 ani cel mai probabil vei avea nevoie de o geanta speciala pentru el, iar in geanta ta trebuie sa incapa telefonul, portofelul si de ce nu...o carte.

2. Culorata sau nu? Cel mai simplu ar fi sa alegi o geanta neagra sau maro, sunt mai simplu de asortat si se murdaresc mai greu, dar daca iti plac culorile si vrei sa ai tinute mai vesele nu te abtine de la genti galbene, corai sau verzi.

3. Ce material sa aleg? De preferat ar pielea naturala pentru ca este mai rezistenta si cu un pic de efort isi va pastra calitatea intiala maii mult timp, dar exista o multime de genti la fel de rezistente din materiale precum vinilin/piele ecologica si diverse materiale textile.

4. Cat costa o geanta originala? Conteaza in  primul rand despre ce designer este vorba si evident despre modelul gentii, dar trebuie sa stii ca preturile incep de la 300 de euro si urca. O alta varianta ar fi sa cauti un model care sa-ti placa pe site cu genti originale second hand. Campaniile se schimba saptamanal deci nu te impacienta daca nu-ti gasesti ceva din prima.

Spor la cumparaturi dragi mamici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

In vacanta cu copilul - tot ce trebuie sa stii

Agentiile de turism iti pot oferi recomandari de hoteluri potrivite pentru o vacanta in familie, marea majoritate ofera cazare gratuita pentru copii pana la 7 ani si facilitati la masa, de restul lucrurilor va trebui sa te ocupi tu. 1. Copii foarte mici nu trebuie sa fie expusi direct la soare si nici nu rezista foarte mult timp in caldura, deci daca mergi la mare trebuie sa ai cu tine: o umbrela mare, crema de protectie pentru copii, desi pentru bebelusi nu este tocmai recomandata, o caciulita pentru ca pe plaja bate vantul destul de tare, o paturica, un baby, un cort cu plasa de tantari si o saltea, daca nu mai poti sa-l tii in brate si vrei sa-l lasi putin jos. Unele hoteluri si pensiuni ofera si patut pentru bebelusi, dar va trebui sa aduci tu asternuturile pentru a fi sigura ca este totul in regula, daca nu ai aceasta facilitate, copilul va dormi cu voi in pat. 2. Copii cu varste intre 2-5 ani au multa energie si nu-i poti proteja de soarele puternic cu o umbrela,

Idei pentru amenajarea camerei copilului

In asteptarea celui mic cautam idei pentru amenajarea camerei, sper sa va inspire si pe voi.

Ce are o mamica in geanta?

Vorbeam zilele trecute cu o prietena care are un bebe de 4 luni despre lucrurile pe care trebuie sa le ai la tine cand a bebe si da, ai ghicit, sunt foarte multe. Inainte de a incepe aceasta lunga lista trebuie sa va spun ca are o geanta superba, este suficient de mare, dar este si foarte chic, sunt mandra de ea pentru ca incearca sa fie o femeie completa, o mama grijulie, dar si o sotie feminina si eleganta, nu uita niciodata ea si o apreciez enorm pentru asta. Pentru a afla criteriile pentru alegerea unei genti citeste articolul anterior.  Cu ajutorul ei am realizat aceasta lista, pentru ca mai am cateva luni si vine si randul meu puteti lasa un comentariu daca ar mai fi ceva de adaugat sau de scos. - nu lipsesc niciodata din geanta 3-4 pampersi in functie de cat timp va fi plecata de acasa cu bebe-ul - 1-2 haine de schimb, haine groase si subtiri - biberon  - suzeta - caciulita - babetica - lingurita - servetele umede pentru bebe - servetele uscate