Treceți la conținutul principal

Lenjerie intima pentru viitoare mamici - sfaturi si idei

Indiferent de bugetul pe care il ai pentru garderoba necesara pe perioada sarcinii, nu trebuie sa faci economii cand vine vorba de lenjerie intima.
In timp ce foarte multe magazine incearca sa te convinga de ce ai nevoie (cat de confortabil crezi ca te vei simti in chiloti tanga pe parcursul sarcinii?) sunt totusi cateva lucruri de baza pe care trebuie sa le ai si care vor face diferenta in modul cum arati si simti.


In functie de cat de repede ti se vor mari sanii este posibil sa schimbi cel putin o data marimea sutienului si eventual si forma acestuia, nu este deci nevoie sa le cumperi pe toate de la inceput.
Pentru majoritatea femeilor sutienele cu bretele mai late sunt foarte utile in timpul sarcinii pentru ca ofera suport suficient si mai putina presiune pe umeri.
In timpul sarcinii este posibil ca sanii tai sa creasca cu pana la 3 kilograme, in acest caz te simti ca si cum ai niste pepeni atarnati de gat. Alegand un sutien care sa sustina greutate si sa reduca din presiunea asupra umerilor este un pas foarte important.

Nu uita sa cauti cel mai moale si fin material disponibil, fara prea multe cusaturi sau detalii care ai putea sa apese sau sa zgarie sanul. Probabil nu vei cumpara la fel de multe sutiene ca in mod normal de aceea trebuie sa te gandesti si la modul in care vor reactia la numeroasele spalari, cele din dantela se vor strica cel mai repede, mai ales daca este o dantela subtire.

Chiloteii pe care ii porti in timpul sarcinii ar trebui sa fie cu cel putin un numar mai mare decat cei pe care ii porti in mod normal, daca totusi cei obisnuiti nu te fac sa te simti incomod, nu-ti interzice nimeni sa-i porti.


Exista o multime de magazine de unde poti cumpara lenjerie dama, trebuie doar sa-l gasesti pe cel potrivit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce are o mamica in geanta?

Vorbeam zilele trecute cu o prietena care are un bebe de 4 luni despre lucrurile pe care trebuie sa le ai la tine cand a bebe si da, ai ghicit, sunt foarte multe. Inainte de a incepe aceasta lunga lista trebuie sa va spun ca are o geanta superba, este suficient de mare, dar este si foarte chic, sunt mandra de ea pentru ca incearca sa fie o femeie completa, o mama grijulie, dar si o sotie feminina si eleganta, nu uita niciodata ea si o apreciez enorm pentru asta. Pentru a afla criteriile pentru alegerea unei genti citeste articolul anterior.  Cu ajutorul ei am realizat aceasta lista, pentru ca mai am cateva luni si vine si randul meu puteti lasa un comentariu daca ar mai fi ceva de adaugat sau de scos. - nu lipsesc niciodata din geanta 3-4 pampersi in functie de cat timp va fi plecata de acasa cu bebe-ul - 1-2 haine de schimb, haine groase si subtiri - biberon  - suzeta - caciulita - babetica - lingurita - servetele umede pentru bebe - servetele uscate

In vacanta cu copilul - tot ce trebuie sa stii

Agentiile de turism iti pot oferi recomandari de hoteluri potrivite pentru o vacanta in familie, marea majoritate ofera cazare gratuita pentru copii pana la 7 ani si facilitati la masa, de restul lucrurilor va trebui sa te ocupi tu. 1. Copii foarte mici nu trebuie sa fie expusi direct la soare si nici nu rezista foarte mult timp in caldura, deci daca mergi la mare trebuie sa ai cu tine: o umbrela mare, crema de protectie pentru copii, desi pentru bebelusi nu este tocmai recomandata, o caciulita pentru ca pe plaja bate vantul destul de tare, o paturica, un baby, un cort cu plasa de tantari si o saltea, daca nu mai poti sa-l tii in brate si vrei sa-l lasi putin jos. Unele hoteluri si pensiuni ofera si patut pentru bebelusi, dar va trebui sa aduci tu asternuturile pentru a fi sigura ca este totul in regula, daca nu ai aceasta facilitate, copilul va dormi cu voi in pat. 2. Copii cu varste intre 2-5 ani au multa energie si nu-i poti proteja de soarele puternic cu o umbrela,

Idei pentru amenajarea camerei copilului

In asteptarea celui mic cautam idei pentru amenajarea camerei, sper sa va inspire si pe voi.